Agresiunea împotriva lui Silvio Berlusconi a fost o înscenare? - VIDEO

Un videoclip postat pe YouTube sugerează că atacul împotriva premierului Italiei, Silvio Berlusconi, este o înscenare, relatează Daily Mail.

79 afișări
Imaginea articolului Agresiunea împotriva lui Silvio Berlusconi a fost o înscenare? - VIDEO

Agresiunea împotriva lui Silvio Berlusconi a fost o înscenare? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Silvio Berlusconi, în vârstă de 73 de ani, a petrecut câteva zile la Spitalul San Raffaele din Milano după ce a fost lovit în faţă, în urmă cu o săptămână, cu o replică în miniatură a Domului din Milano aruncată de un bărbat cu probleme psihice în cursul unui miting politic. Premierul italian a suferit o fractură nazală, a avut doi dinţi sparţi şi o rană la buza superioară.

Posturile de televiziune au surprins momentul în care Silvio Berlusconi a fost lovit în faţă cu obiectul din lemn şi metal, milioane de oameni văzându-l pe premierul italian plin de sânge.

Cu toate acestea, pe YouTube a apărut un alt videoclip, care sugerează că atacul împotriva lui Berlusconi a fost de fapt o înscenare. Noul videoclip durează opt minute şi a fost vizionat deja de 500.000 de persoane.

Autorii videoclipului sugerează că sângele de pe faţa lui Berlusconi era deja închegat la câteva secunde după atac. Medicii au declarat că Berlusconi a pierdut o jumătate de litru de sânge, deşi pe haine nu erau vizibile pete.

De asemenea, un agent de securitate este observat în timp ce îi oferea lui Berlusconi, în maşină, un spray care ar putea conţine vopsea roşie care să imite petele de sânge.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici