Ahmadinejad s-a reîntors la Teheran din motive de politică internă

Preşedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, şi-a întrerupt marţi vizita în Armenia şi s-a reîntors la Teheran din cauza "situaţiei politice" din Iran şi a discuţiilor referitoare la programul nuclear iranian, prevăzute pentru marţi, la Roma, a precizat o sursă diplomatică citată de AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Ahmadinejad s-a reîntors la Teheran din motive de politică internă

Ahmadinejad s-a reîntors la Teheran din motive de politică internă

"Şi-a scurtat vizita şi se întoarce în Iran din cauza situaţiei politice interne din ţara sa. Are legătură şi cu discuţiile referitoare la Iran, de astăzi, de la Roma", a afirmat sursa citată, în capitala Armeniei.

Ahmadinejad a plecat din Armenia în jurul prânzului, fără a mai vizita memorialul genocidului armean şi Moscheea Albastră din Erevan, aşa cum era prevăzut iniţial, a precizat serviciul de presă al preşedinţiei armene.

Înaltul reprezentat UE pentru Politică Externă, Javier Solana, se întâlneşte marţi, la Roma, pentru prima oară, cu noul negociator iranian în dosarul nuclear, Said Jalili. Întâlnirea are loc în prezenţa predecesorului acestuia din urmă, Ali Larijani, care şi-a prezentat demisia la sfârşitul săptămânii trecute.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici