Al-Zawahiri lansează un apel la revoltă împotriva lui Musharraf - AFP

Numărul al doilea în ierarhia reţelei teroriste al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, i-a îndemnat pe pakistanezi să se "revolte" împotriva preşedintelui lor, Pervez Musharraf, după ofensiva armată de la Moscheea Roşie din Islamabad, potrivit unei înregistrări video difuzate pe Internet, transmite AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Al-Zawahiri lansează un apel la revoltă împotriva lui Musharraf - AFP

Al-Zawahiri lansează un apel la revoltă împotriva lui Musharraf

"Am făcut un apel la clericii musulmani din Pakistan (...) Musharraf şi câinii lui v-au dezonorat prin slujirea cruciaţilor (occidentalii) şi a evreilor", declară Zawahiri în această înregistrare, precizând că vorbeşte "cu ocazia agresiunii criminale" împotriva moscheii.

"În cazul în care nu vă revoltaţi, Musharraf vă va distruge. Musharaf nu se va opri până ce nu va anihila Islamul din Pakistan", a continuat el în acest mesaj publicat pe site-ul utilizat de obicei de islamişti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici