Alegerile legislative din Ucraina, amânate pentru 14 decembrie

Preşedintele ucrainean Viktor Iuşcenko a anunţat luni că va amâna de la 7 la 14 decembrie alegerile legislative anticipate şi că activitatea Parlamentului va fi reluată pentru câteva zile pentru a adopta legi în vederea combaterii crizei financiare care afectează ţara.

17 afișări
Imaginea articolului Alegerile legislative din Ucraina, amânate pentru 14 decembrie

Alegerile legislative din Ucraina, amânate pentru 14 decembrie

"Am luat decizia de a amâna scrutinul pentru 14 decembrie 2008", a declarat şeful statului la televiziune.

"Voi semna astăzi (luni) un decret pentru reluarea activităţii la Verhovnaia Rada (Parlament) pentru câteva zile", a adăugat el, pentru ca deputaţii să voteze "amendamente la buget şi câteva zeci de legi împotriva crizei".

Iuşcenko stabilise pentru 7 decembrie organizarea alegerilor legislative pe fondul luptei pentru putere cu premierul său, Iulia Timoşenko, însă susţinătorii acesteia au blocat implementarea deciziei preşedintelui.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici