Alertă chimică în cel mai mare port din Brazilia după un incendiu. FOTO

O alertă chimică a fost declanşată în cel mai mare port din Brazilia după un incendiu de amploare care a afectat mai multe containere, circa 50 de persoane fiind spitalizate, informează site-ul postului Euronews.

6432 afișări
Imaginea articolului Alertă chimică în cel mai mare port din Brazilia după un incendiu. FOTO

Alertă chimică în cel mai mare port din Brazilia după un incendiu. FOTO Imagine: Twitter)

Aproximativ 15 containere care conţineau produse toxice au ars, joi după-amiază, în terminalul maritim Guarujá, situat în statul brazilian São Paulo.

Incendiul a generat gaze toxice, iar circa 50 de persoane au fost spitalizate.

Primarul oraşului, Mario Antonieta de Brito, le-a cerut localnicilor să rămână în case câteva ore, iar terminalul portuar, cel mai mare din Brazilia, a fost temporar închis.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici