Alertă cu bombă la bordul unui avion care asigura o cursă între Taiwan şi Los Angeles

Autorităţile americane verifică un avion de pasageri care a aterizat în siguranţă la Los Angeles, după ce o persoană neidentificată a semnalat prezenţa unei bombe la bord, relatează Los Angeles Times în pagina electronică.

88 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la bordul unui avion care asigura o cursă între Taiwan şi Los Angeles

Alertă cu bombă la bordul unui avion care asigura o cursă între Taiwan şi Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O persoană necunoscută a semnalat prezenţa unei bombe la bordul unui avion de pasageri aparţinând companiei EVA Air care zbura din Taiwan spre Los Angeles.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a FBI, alerta a fost declarată în urma unui apel telefonic.

Avionul a aterizat în siguranţă pe aeroportul din Los Angeles la ora ora locală 15.40 (01.40, ora României).

În prezent, autorităţile efectuează verificări pentru a depista eventuale dispozitive explozive.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici