Alertă de „ciclon-bombă” pe coasta de est a SUA. Mii de zboruri au fost anulate

  • Stare de urgenţă în SUA. Coasta de est se află sub alertă de „ciclon-bombă”, care ar putea afecta 75 de milioane de americani.
  • Mii de zboruri au fost deja anulate.
1886 afișări
Imaginea articolului Alertă de „ciclon-bombă” pe coasta de est a SUA. Mii de zboruri au fost anulate

Alertă de „ciclon-bombă” pe coasta de est a SUA. Mii de zboruri au fost anulate

75 de milioane de americani sunt în alertă din cauza „ciclonului-bombă" aşteptat, care ar putea provoca ninsori abundente şi vânt puternic de la Charlotte la Washington, până la New York şi Boston în următoarele ore.

Mii de zboruri au fost deja anulate: Delta Airlines a oprit cel puţin 750 de zboruri programate pentru sâmbătă, în timp ce aeroportul din Boston a anulat peste 2.000 de zboruri.

Capitala statului Massachusetts este unul dintre oraşele care se aşteaptă să fie cel mai grav afectate de furtună, scrie ANSA.

Dar şi statele New York şi New Jersey au declarat stare de urgenţă, având în vedere că se apropie furtuna de zăpadă masivă.

Numai în New York, meteorologii prognozează între 20 şi 30 de centimetri de zăpadă, cu vânt extrem de puternic.

Autorităţile, inclusiv Casa Albă, avertizează asupra temperaturilor scăzute şi a condiţiilor periculoase, în special pe şosele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
ciclon,
zboruri

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici