Alertă în Europa: Circulaţia trenurilor de mare viteză dintre Paris şi Londra şi către Bruxelles, întreruptă

Circulaţia trenurilor de mare viteză dintre Paris şi Londra, precum şi cele către Bruxelles a fost întreruptă vineri în urma ruperii unui cablu de alimentare în Gara de Nord din capitala Franţei, împiedicând oamenii să plece în vacanţe, potrivit Reuters.

1583 afișări
Imaginea articolului Alertă în Europa: Circulaţia trenurilor de mare viteză dintre Paris şi Londra şi către Bruxelles, întreruptă

Alertă în Europa: Circulaţia trenurilor de mare viteză dintre Paris şi Londra şi către Bruxelles, întreruptă

Reţeaua de trenuri de marte vuteză Eurostar a avertizat pasagerii să nu utilizeze trenurile care traversează Canalul Mânecii de la şi dinspre Paris decât dacă este absolut necesar, în timp ce operatorul francez SNCF a anunţat că şi cele spre Bruxelles au fost, de asemenea, afectate.

”Traficul feroviar către şi dinspre Paris a fost grav perturbat”, a transmis Eurostar într-un comunicat.

Un purtător de cuvânt din cadrul SNCF a declarat că serviciile Eurostar vor fi reluate pe parcurdul zilei de vineri, deşi întârzierile s-ar putea să mai persiste. Purtătorul de cuvânt a anunţat că nu se cunoaşte cauzele exacte ale întreruperii alimentării cu energie electrică şi nici nu există indicii că ar fi fost provocată de caniculă.

Pasagerii au descris pe reţelele sociale haosul din gara St Pancras din Londra şi Terminus din Paris.

”Scene criminale la Ebbsfleet. Niciun anunţ..”, a postat pe Twitter un pasager, referindu-se la o gară din estul Londrei.

Un altul a postat: ”Sunt într-un tren Eurostar către Paris. A fost oprit pentru puţin timp, dar acum pare că ne îndreptăm din nou cu viteză spre Paris. Nu se ştie cu exctitate dacă Gara de Nord va fi deschisă pentru sosiri”.

Taguri:
paris,
londra,
bruxelles

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici