ALERTĂ în Franţa: Ostaticii din Lourdes au fost eliberaţi. Agresorul a fost reţinut | FOTO

Agenţii forţelor speciale de poliţie din Franţa au intervenit, marţi după-amiază, în clădirea în care erau ţinute ostatice câteva persoane, care au fost eliberate, agresorul fiind arestat preventiv.

1406 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Franţa: Ostaticii din Lourdes au fost eliberaţi. Agresorul a fost reţinut | FOTO

ALERTĂ în Franţa: Ostaticii din Lourdes au fost eliberaţi. Agresorul a fost reţinut | VIDEO

Agenţii forţelor speciale au pătruns cu forţa marţi după-amiază în clădirea din Lourdes în care un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani sechestrase două sau trei persoane, informează publicaţiile La Depeche şi Le Figaro.

Individul a fost imobilizat şi reţinut, fără a fi rănit. Înainte de a fi imobilizat, agresorul a tras un foc de armă, rănind un ostatic.

Procurorul din districtul Tarbes, Pierre Aurignac, a declarat că autorul luării de ostatici este un individ cu probleme psihice care a mai comis agresiuni împotriva fostei partenere.

Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi pentru incidentul produs în zona Mozart din Lourdes, în apropierea gării. Poliţia a transmis că este vorba de un conflict familial, fără legătură cu grupuri teroriste.

Două persoane sunt ţinute ostatice într-un orăşel din Franţa

Individul a tras focuri de armă la începutul luării de ostatici, fără a răni pe nimeni.

Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi în zona Mozart din Lourdes, în apropierea gării.

Poliţia suspectează că este vorba de un conflict familial, fără legătură cu grupuri teroriste. Reprezentanţii poliţiei negociază eliberarea ostaticilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici