Alertă în Londra. Serviciile de intervenţie răspund la un „incident major” care a dus la eliberarea unui gaz

Serviciile de urgenţă răspund la un "incident major" care a avut loc la London Aquatics Centre din Stratford şi tratează "un număr de pacienţi", anunţă Sky News.

7097 afișări
Imaginea articolului Alertă în Londra. Serviciile de intervenţie răspund la un „incident major” care a dus la eliberarea unui gaz

Imagini din elicopter arată persoane care sunt tratate de paramedici în afara clădirii şi care stau pe jos.

Serviciul de Ambulanţă din Londra a confirmat că lucrează la faţa locului alături de Brigada de Pompieri din Londra şi de Poliţia Metropolitană.

Videoclipurile care circulă pe reţelele de socializare arată mai multe ambulanţe care se grăbesc să ajungă la faţa locului.

Brigada de pompieri din Londra a anunţat că se ocupă de rapoartele privind "un incident chimic" la centrul din Parcul Olimpic Regina Elisabeta.

Într-un tweet, Queen Elizabeth Olympic Park a scris: "A avut loc un incident la @AquaticsCentre în această dimineaţă, care a implicat eliberarea unui gaz. Zona a fost izolată şi evacuată. Lucrăm cu serviciile de urgenţă de la faţa locului. Există un număr de victime cu dificultăţi de respiraţie care sunt tratate de @Ldn_Ambulance".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
londra,
incident,
gaze

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici