ALERTĂ la CNN: Un individ a fost arestat după ce a ameninţat cu moartea un jurnalist

Un individ din statul american Arkansas a fost arestat după ce l-ar fi hărţuit şi ameninţat cu moartea pe jurnalistul Don Lemon de la CNN, în cursul a peste 40 de apeluri telefonice efectuat între 31 octombrie şi 2 noiembrie, au anunţat autorităţile, informează postul CBS News.

130 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la CNN: Un individ a fost arestat după ce a ameninţat cu moartea un jurnalist

ALERTĂ la CNN: Un individ a fost arestat după ce a ameninţat cu moartea un jurnalist

De asemenea, individul a sunat şi la postul MSNBC şi doi congresmeni democraţi, demonstrând o înclinaţie spre "hărţuirea celor de o anumită afiliere politică".

Benjamin Craig Matthews, 39 de ani, este acuzat de ameninţări teroriste şi hărţuire, potrivit documentelor depuse la o instanţă din comitatul Baxter.

Suspectul a sunat de câteva zeci de ori la sediul CNN din Atlanta, iar în cursul unora din aceste apeluri a lansat ameninţări la adresa jurnalistului Don Lemon.

Potrivit documentelor, Matthews a sunat şi doi congresmani democraţi, Maxine Waters şi Chuck Schumer, dar şi pe avocatul lui Stormy Daniels, o actriţă de filme pentru adulţi care a intentat un proces de defăimare la adresa preşedintelui SUA, Donald Trump.

Bărbatul a fost arestat la mai puţin de două săptămâni după ce un alt individ a fost arestat pentru că a trimis dispozitive explozive prin poştă mai multor lideri democraţi, inclusiv fostul preşedinte Barack Obama.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici