Algeria: 17 poliţişti răniţi după un meci de fotbal

Şaptesprezece poliţişti au fost răniţi uşor, marţi seară, la Bechar (Algeria), în timpul unor incidente survenite la finalul unui meci de fotbal, a anunţat poliţia locală.

69 afișări
Imaginea articolului Algeria: 17 poliţişti răniţi după un meci de fotbal

Algeria: 17 poliţişti răniţi după un meci de fotbal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Violenţele au izbucnit după invadarea terenului de către fanii echipei de ligă secundă JS Saoura, care a dus la oprirea meciului cu CA Bordj Bou-Arreridj, când aceasta din urmă conducea cu 1-0, a precizat sursa citată.

Fanii furioşi au început să arunce cu pietre în mai multe clădiri din centrul oraşului, însă forţele de ordine au intervenit rapid. Totuşi, suporterii au reuşit avarierea mai multor clădiri din apropierea stadionului, numeroşi fani fiind arestaţi pentru câteva ore.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici