Alunecare de teren în Pakistan. Cel puţin doi oameni au murit, 20 de camioane au fost îngropate

O alunecare de teren în Pakistan a provocat cel puţin două decese. Numărul victimelor ar putea creşte, avertizează oficialii implicaţi în operaţiunile de căutare şi salvare. 20 de camioane au fost acoperite cu pământ, potrivit Reuters.

122 afișări
Imaginea articolului Alunecare de teren în Pakistan. Cel puţin doi oameni au murit, 20 de camioane au fost îngropate

Sursa foto: Reuters

Alunecarea de teren s-a produs marţi dimineaţa, în timpul unei furtuni cu tunete şi fulgere, în pasul Khyber din nord-vestul Pakistanului.

„Între 20 şi 25 de camioane sunt îngropate", a declarat Abdul Nasir Khan, comisar adjunct al districtului Khyber, pentru Reuters.

Alunecarea de teren este extinsă, iar operaţiunea de salvare continuă cu utilaje grele.

El a mai spus că doi cetăţeni afgani au fost ucişi, iar autorităţile încearcă să recupereze cadavrele. Alte trei persoane au fost duse la spital, iar numărul victimelor ar putea creşte, a adăugat el.

Alunecarea de teren a avut loc pe ruta principală care leagă Pakistan de Afganistan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici