Ambasada SUA avertizează: Escrocherii care vizează programul Diversity Visa

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti avertizează asupra unor escrocherii care vizează programul Diversity Visa.

459 afișări
Imaginea articolului Ambasada SUA avertizează: Escrocherii care vizează programul Diversity Visa

Ambasada SUA avertizează: Escrocherii care vizează programul Diversity Visa

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA, în ultimele zile un număr mare de persoane au fost contactate prin e-mail pentru a fi înştiinţate că au fost selecţionate în programul Diversity Visa cerându-li-se să completeze formulare cu datele lor personale.

„Nu furnizaţi datele dumneavoastră personale unor pretinşi <consultanţi de viză>, care încearcă să vă păcălească oferindu-vă asistenţă contra unor sume de bani”, transmit reprezentanţii Ambasadei.

Aceştia reamitesc că pentru programul Diversity Visa participarea a avut loc în perioada 6 octombrie - 9 noiembrie 2021.

Reprezentanţii Ambasadei spun că singurul mod de a afla dacă o persoană a fost selectată este să verifice personal, după 7 mai 2022, pe pagina oficială de internet a Departamentului de Stat la: https://dvprogram.state.gov/.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici