Ambasadorul palestinian la ONU susţine că uciderea lucrătorilor umanitari a fost deliberată

Ambasadorul palestinian la ONU a acuzat Israelul că i-a vizat în mod deliberat pe lucrătorii umanitari ucişi într-un atac militar în această săptămână, potrivit Sky News.

431 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul palestinian la ONU susţine că uciderea lucrătorilor umanitari a fost deliberată

Şapte voluntari care lucrau pentru World Central Kitchen au fost ucişi în urma unor lovituri ale forţelor de apărare israeliene asupra convoiului lor din Gaza.

„Uciderea lucrătorilor umanitari de la World Central Kitchen nu este un incident izolat”, a declarat ambasadorul Riyad Mansour.

„Israelul ştia foarte bine pe cine viza, lovind trei maşini în trei locaţii, în ciuda faptului că acestea erau identificabile şi ajunseseră să se coordoneze cu Israelul”.

El a spus că a fost nevoie de „moartea unor străini” pentru ca comunitatea internaţională să ia act de ceea ce se întâmplă în Gaza.

Israelul a declarat că a făcut o „greşeală gravă” şi că a crezut în mod eronat că viza agenţi Hamas din convoi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici