Ambasadorul R.Moldova la Bucureşti, convocat pentru consultări

Ambasadorul Republicii Moldova în România, Lidia Guţu, a fost convocat la Chişinău pentru consultări, a anunţat Ministerul moldovean al Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE), citat de BASA press.

10 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul R.Moldova la Bucureşti, convocat pentru consultări

Ambasadorul R.Moldova la Bucureşti, convocat pentru consultări la Chişinău (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În legătură cu evenimentele recente care se produc în capitala ţării noastre, MAEIE a convocat-o la Chişinău pentru consultări pe Lidia Guţu, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în România", precizează MAEIE.

Manifestaţiile organizate marţi la Chişinău au degenerat în proteste violente, în cursul cărora demonstranţii au ocupat clădirile Parlamentului şi Preşedinţiei.

În urma alegerilor de duminică, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova, de guvernământ, a obţinut majoritatea în Parlament, însă opoziţia contestă rezultatul scrutinului.

Citeşte şi:

Violenţe la Chişinău: Zeci de mii de moldoveni cer anularea alegerilor

Proteste la Chişinău - GALERIE FOTO

Tineri basarabeni protestează în România

Voronin nu consideră necesară revizuirea rezultatelor alegerilor

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici