Ambasadorul României la Londra: Nu există români printre victime. Unde s-a aflat Dan Mihalache în timpul atentatelor

Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra, a anunţat că nu există români printre victimele atacurilor teroriste. Deşi în prezent se află în România, el fiind sâmbătă seară naş la nunta unor prieteni, Dan Mihalache a explicat că a comunicat permanent cu celula de criză înfiinţată după atentate la ambasada pe care o conduce la Londra şi că „totul a fost sub control”.

3017 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul României la Londra: Nu există români printre victime. Unde s-a aflat Dan Mihalache în timpul atentatelor

Ambasadorul României la Londra: Nu există români printre victime. Unde s-a aflat în timpul atentatelor

„Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Asta e viaţa”, a spus Dan Mihalache, pentru Gândul
 
Dan Mihalache a explicat pentru Gândul că nu există deocamdată cetăţeni români afectaţi de atacurile teroriste din Londra, de sâmbătă noapte, în urma cărora au murit şapte persoane iar alte aproximativ 50 sunt rănite.

„Nu avem semnale că există cetăţeni români printre victimele atacurilor”, a declarat Mihalache.

Şapte persoane au fost ucise şi 48 au fost rănite în atacurile comise sâmbătă seară în centrul Londrei, în afară de cei trei presupuşi autori împuşcaţi mortal de agenţii serviciilor de securitate. Unii dintre răniţi sunt în stare critică.

Mai multe explozii controlate au avut loc în zona Barking, în estul Londrei, în cursul percheziţiilor. Patru bărbaţi şi o femeie care aveau legături cu suspectul au fost reţinuţi.

Citeşte continuarea articolului pe Gândul

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici