Ambasadorul unui stat arab la Paris şi fiul acestuia, acuzaţi de viol

O plângere pentru viol a fost depusă luni la Paris de doi foşti angajaţi personali, împotriva ambasadorului unui stat arab aflat la post la Paris şi a fiului acestuia, potrivit unor surse.

288 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul unui stat arab la Paris şi fiul acestuia, acuzaţi de viol

Ambasadorul unui stat arab la Paris şi fiul acestuia, acuzaţi de viol (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O femeie şi un bărbat au depus luni dimineaţa o plângere la un comisariat parizian pentru fapte de viol care ar fi avut loc între mai 2010 şi noiembrie 2011, potrivit unei surse din cadrul poliţiei.

Plângerea îl vizează pe ambasador şi pe fiul acestuia, potrivit aceleiaşi surse.

A fost deschisă o anchetă, a precizat sursa, adăugând că presupusele fapte ar fi avut loc, potrivit reclamanţilor, la domiciliul ambasadorului, în suburbia de lux Neuilly-sur-Seine (în apropiere de Paris).

Potrivit unei surse cu acces la dosar, reclamanţii sunt o femeie în vârstă de 44 de ani şi soţul acesteia, amândoi angajaţi la reşedinţa ambasadorului, care au fost concediaţi la sfârşitul lui 2011.

Cazul aparţine de Parchetul din Nanterre.

Reclamanta va fi examinată de medici pentru a stabili dacă aceasta a fost victima unuia sau mai multor violuri, conform procedurilor în acest caz, precizează sursa, adăugând că ambasadorul beneficiază de imunitate diplomatică.

Ambasada statului respectiv nu a putut fi contactată pentru a comenta acuzaţiile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici