Anchetă de proporţii în Suedia, după ce un marinar al Marinei Regale a fost găsit mort

Descoperirea cadavrului unui marinar al Marinei Regale a declanşat o anchetă de proporţii în Suedia, iar mai multe persoane au fost reţinute în cadrul anchetei.

853 afișări
Imaginea articolului Anchetă de proporţii în Suedia, după ce un marinar al Marinei Regale a fost găsit mort

Anchetă de proporţii în Suedia, după ce un marinar al Marinei Regale a fost găsit mort

Marinarul a fost găsit mort într-o locuinţă din Stockholm. Procurorul ţării a declarat că patru persoane au fost reţinute. Este vorba despre doi bărbaţi şi o femeie, toţi suedezi, şi un britanic în vârstă de 20 de ani. Ulterior, persoanele au fost eliberate, potrivit Sky News.

Autorităţile nu au oferit mai multe detalii deoarece ancheta este în desfăşurare. Rudele apropiate ale marinarului au fost informate.

Incidentul s-a produs în timp ce Marina Regală participa la un exerciţiu militar numit Aurora. La operaţiune au participat şi forţe din Franţa, Germania, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania şi din Marea Britanie.

Exerciţiul Aurora a fost „cel mai mare exerciţiu de apărare din Suedia din mai bine de un sfert de secol".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
marina,
deces,
suedia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici