Angela Merkel a fost evacuată din locuinţă

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost evacuată scurt timp din apartamentul său situat în centrul Berlinului după descoperirea în apropiere a unei bombe neexplodate datând din al II-lea Război Mondial.

38 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel a fost evacuată din locuinţă

Angela Merkel a fost evacuată din locuinţă

Bomba de 100 de kilograme, de fabricaţie sovietică, a fost descoperită vineri de muncitorii care lucrau pe un şantier din patromoniul UNESCO situat în centrul Berlinului.

Zona a fost închisă circulaţiei, transporturile publice şi spectacolele de teatru au fost suspendate, iar mai multe clădiri din zonă, inclusiv cea în care locuieşte Angela Merkel, au fost evacuate pentru a permite dezamorsarea bombei.

Potrivit Bild am Sonntag, bomba se afla la doar zece centimetri adâncime şi la 100 de metri de apartamentul Angelei Merkel.

Sute de mii de bombe au căzut în Berlin în cel de-al II-lea Război Mondial.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici