Anonymous se răzbună pe FBI. Ce a publicat cea mai temută grupare de hackeri după ce un membru al ei fost arestat- VIDEO

Potrivit hackerilor, FBI l-a arestat miercuri pe Barrett Brown, unul dintre membrii Anonymous, în timp ce acesta participa la o conversaţie online.

1970 afișări
Imaginea articolului Anonymous se răzbună pe FBI. Ce a publicat cea mai temută grupare de hackeri după ce un membru al ei fost arestat- VIDEO

Anonymous se răzbună pe FBI. Ce a publicat cea mai temută grupare de hackeri după ce un membru al ei fost arestat- VIDEO

Hackerii au publicat joi numerele unor carduri bancare după arestarea acestuia, ca o formă de răzbunare asupra FBI.

Contactat de AFP, FBI a refuzat orice comentariu.

Grupul a difuzat pe Internet o înregistrare video care prezintă întreruperea "chat"-ului de ceea ce pare a fi un raid al FBI.

Ca revanşă, Anonymous a publicat pe Internet numerele a 13 carduri care ar "putea aparţine" unor oficiali guvernamentali.

Potrivit site-ului The Hacker News, Brown ar fi devenit celebru ameninţând divulgarea numelor a 75 de membri ai cartelului mexican Zetas, care a răpit un membru Anonymous.

AntiSec, un grup de hackeri care are legături cu Anonymous, a publicat recent pe Internet un milion de ID-uri aparţinând unor presupuşi utilizatori de iPhone şi iPad, care ar face parte dintr-un grup mai extins de 12 milioane de ID-uri găsite într-un calculator al FBI.

FBI a afirmat că este "la curent" cu aceste informaţii dar a subliniat că nu dispune de "niciun element care să ateste că un laptop al FBI a fost piratat sau că FBI a căutat sau a obţinut aceste date".

O editură digitală a anunţat luni că i s-au furat ID-uri Apple similare celor publicate de AntiSec.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici