Anunţ de ultima oră al autorităţilor din Grecia care îi vizează şi pe turiştii români: toţi cei care trec prin vama Kulata vor fi testaţi

  • Autorităţile elene au făcut un anunţ extrem de important care îi vizează şi pe turiştii români care şi-a plănuit o vacanţă în Grecia.
  • Absolut toate persoanele care vor intra în Grecia prin vama Kulata vor fi testaţi pentru noul coronavirus
47743 afișări
Imaginea articolului Anunţ de ultima oră al autorităţilor din Grecia care îi vizează şi pe turiştii români: toţi cei care trec prin vama Kulata vor fi testaţi
Autorităţile elene au făcut un anunţ extrem de important care îi vizează şi pe turiştii români care şi-a plănuit o vacanţă în Grecia.
 
Potrivit novinite.com, absolut toate persoanele care vor intra în Grecia prin vama Kulata vor fi testaţi pentru noul coronavirus. Vama Kulata este singurul punct de frotieră terestru rămas deschis.
 
Decizia autorităţilor din Grecia vine după ce au fost depistate şase cazuri de infectare cu noul coronavirus pe insula Thassos. Conform presei elene, patru dintre aceşti turişti sunt sârbi şi au fost carantinaţi într-un hotel.
 
În ceea ce priveşte celelalte două persoane, nu se ştie încă ce naţionalitate au, dar jurnalişti greci speculează că ar fi vorba despre doi bulgari. Celor doi li s-a permis să se întoarcă în ţara de origine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici