Aplicaţia mobilă Re-open EU, cu măsuri anti-COVID-19 în UE, lansată de Comisia Europeană

  • Comisia European a lansat o aplicaţie mobilă, Re-open EU, disponibilă gratuit pentru telefoanele Android şi iOS.
  • Lansarea vine după succesul platformei web Re-open EU, care a fost vizitată de aproape 8 milioane de ori de la lansarea sa la jumătatea lunii iunie.
  • Re-open EU a fost una dintre măsurile anunţate de Comisie în pachetul său din mai 2020
593 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia mobilă Re-open EU, cu măsuri anti-COVID-19 în UE, lansată de Comisia Europeană

Aplicaţia mobilă Re-open EU, cu măsuri anti-COVID-19 în UE, lansată de Comisia Europeană

Re-open EU este un ghişeu unic care oferă informaţii cuprinzătoare şi actualizate privind starea de sănătate, măsurile de siguranţă şi condiţiile de călătorie în toate statele membre ale UE, precum şi în Islanda, Liechtenstein, Norvegia şi Elveţia.

Utilizatorii de mobile Android şi iOS pot obţine cele mai recente informaţii privind măsurile naţionale de carantină, cerinţele de testare şi aplicaţiile mobile de depistare a contacţilor şi de avertizare privind coronavirusul.

Informaţiile sunt disponibile în cele 24 de limbi oficiale ale UE şi se utilizează date verificate care provin de la Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor şi de la statele membre.

Re-open EU a fost una dintre măsurile anunţate de Comisie în pachetul său din mai 2020 privind turismul şi transportul, pentru a-i ajuta pe cetăţeni să călătorească în condiţii de siguranţă, cu respectarea deplină a orientărilor în materie de sănătate.

De asemenea, în comunicarea sa din octombrie 2020 privind măsuri suplimentare de răspuns la pandemia de COVID-19, Comisia s-a angajat să pună informaţiile la dispoziţia tuturor cetăţenilor prin intermediul unei aplicaţii gratuite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
re open,
comisie,
ue

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici