Apple îşi închide temporar magazinele de la Madrid

428 afișări
Imaginea articolului Apple îşi închide temporar magazinele de la Madrid

Apple îşi închide temporar magazinele de la Madrid

Explozia de cazuri de Covid-19 obligă Apple să tragă obloanele reprezentanţelor din regiunea Madrid

Compania americană a făcut acelaşi lucru şi în timpul primului val de pandemie care blocat economia Spaniei mai bine de 3 luni.

Cel puţin 30% din afaceri nu au mai deschis după lockdown.

Toate cele patru magazine ale companiei Apple, din regiunea Madrid, se închid de luni, pe o perioadă nedeterminată.

Motivul este numărul tot mai mare de focare de Covid-19, care apar în Spania şi în special în zona capitalei.

Ultimul bilanţ zilnic din Spania semnalează 3600 de noi cazuri de Covid-19 şi o treime din ele au fost depistate doar în regiunea Madrid.

Apple a anunţat că va oferi în continuare livări online şi asistenţă tehnică prin pagina web, iar clienţii care aveau programări au fost informaţi prin email.

Situaţia sanitară îi nelinişteşte pe mulţi localnici, care se tem de un nou lockdown.

Limitele stricte de acces pentru clienţi şi pierderile suferite până acum ţin multe afaceri închise.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici