Aproximativ 50 de scutere şi motociclete, distruse la Paris în urma unui incendiu

Aproximativ 50 de scutere şi motociclete au fost distruse de un incendiu în noaptea de vineri spre sâmbătă la Paris, în timp ce se aflau într-o parcare destinată vehiculelor cu două roţi din apropiere de gara Montparnasse, însă nu au fost înregistraţi răniţi, potrivit prefecturii poliţiei.

650 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 50 de scutere şi motociclete, distruse la Paris în urma unui incendiu

Aproximativ 50 de scutere şi motociclete, distruse la Paris în urma unui incendiu

"Cincizeci şi două de scutere şi motociclete, precum şi un camion" au fost cuprinse de flăcări sâmbătă în jurul orei 02.50 în apropiere de hotelul Pullman, în sudul Parisului, "probabil din cauza unei substanţe fumigene" care ar fi declanşat focul la un scuter înainte ca incendiul să se propage la celelalte, potrivit aceleiaşi surse, citate de Le Figaro.

"Camionul a fost distrus parţial" şi nu au fost înregistraţi răniţi în cursul incendiului care a necesitat intervenţia pompierilor, a adăugat sursa, adăugând că o anchetă este în curs de desfăşurare.

Ancheta va determina dacă persoana care a aruncat substanţa fumigenă, probabil de pe o pasarelă din apropiere, voia să incendieze scuterele sau dacă este vorba despre un accident.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici