Arca lui Noe! 3000 de marinari au fost izolaţi pe un portavion pentru că erau infectaţi cu noul coronavirus

Aproape 3.000 de marinari au fost izolaţi la bordul unui transportator de aeronave din SUA din cauză că au fost infectaţi cu noul coronaviurs.

425 afișări
Imaginea articolului Arca lui Noe! 3000 de marinari au fost izolaţi pe un portavion pentru că erau infectaţi cu noul coronavirus

Arca lui Noe! 3000 de marinari au fost izolaţi pe un portavion pentru că erau infectaţi cu noul coronavirus

 

Totuşi, aceştia au primit o veste bună. Conform Global News, marinarii vor fi lăsaţi să plece de pe aeronavă vineri, au declarat oficialii Marinei.
 
Thomas Modly, secretarul naţional, a spus că aceştia o parte din ei vor fi repartizaţi în hoteluri, în zilele următoare, iar cealaltă va rămâne în navă pentru a asigura suportul medical şi securitatea pe timpul pandemiei de coronavirus.
 
„Nu putem şi nu vom lăsa să plece toţi marinarii de pe navă” Oficialii vor trimite cât mai mulţi marinari de pe navă, păstrând în continuare siguranţa. Aproape 1000 au mers pe teren, iar acest număr o să crească până la 2700, în câteva zile.Nu suntem în război. Marinarii nu trebuie să moară. Dacă nu acţionăm acum, nu reuşim să avem grijă corect de cel mai de încredere marinarii noştri" , a spus Modly reporterilor, în cadrul unei conferinţe la Pentagon.
 
5.119 persoane din Statele Unite au murit din cauza COVID-19, conform unui nou bilanţ al Universităţii Johns Hopkins dat publicităţii miercuri noaptea, citat de Xinhua. La nivel mondial au fost înregistrate peste 937.170 cazuri de infectare şi 47.235 de decese, potrivit aceleiaşi surse.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici