Armistiţiul valabil pentru aeroportul din Doneţk nu este respectat, acuză Kievul

Administraţia prooccidentală de la Kiev îi acuză pe separatiştii proruşi de încălcarea armistiţiului în zona aeroportului din Doneţk.

154 afișări
Imaginea articolului Armistiţiul valabil pentru aeroportul din Doneţk nu este respectat, acuză Kievul

Armistiţiul valabil pentru aeroportul din Doneţk nu este respectat, acuză Kievul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din nefericire, armistiţiul nu este respectat", a declarat Andrei Lisenko, purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene. "Imediat ce au plecat negociatorii, tirurile de obuze spre poziţiile ucrainene din zona aeroportului au fost reluate", a adăugat oficialul militar.

Mai multe rachete Grad au fost lansate miercuri spre aeroport, unde sunt prezente mai multe vehicule ale insurgenţilor.

Un lider al rebelilor proruşi, Andrei Purghin, a anunţat marţi un armistiţiu valabil pentru zona aeroportului din Doneţk.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici