Atac armat în India: Mai multe persoane, inclusiv un DEPUTAT, au fost ucise

Un deputat regional şi alte şase persoane au fost ucise într-un incident armat produs marţi în nord-estul Indiei, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de cotidianul Times of India.

532 afișări
Imaginea articolului Atac armat în India: Mai multe persoane, inclusiv un DEPUTAT, au fost ucise

Şapte persoane, inclusiv un deputat, ucise într-un atac armat comis în India

Atacul armat a avut loc în districtul Tirap, situat în statul indian Arunachal Pradesh.

În atac a fost ucis Tirong Aboh, membru al Parlamentului statal, şi alte cel puţin şase persoane.

Tirong Aboh se deplasa cu maşina spre circumscripţia electorală Assam, fiind însoţit de patru civili şi de doi agenţi de poliţie. Militanţi insurgenţi au deschis focul spre vehicul.

Autorităţile indiene atribuie atacul grupului insurgent Consiliul Naţional Socialist din Nagaland.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici