Atac armat în timpul unei petreceri, la Chicago: Cel puţin 13 persoane au fost împuşcate

Cel puţin 13 persoane au fost rănite în urma atacului armat care a avut loc duminică într-o zonă rezidenţială din oraşul american Chicago, a anunţat Poliţia locală, citată de CNN.

10767 afișări
Imaginea articolului Atac armat în timpul unei petreceri, la Chicago: Cel puţin 13 persoane au fost împuşcate

Atac armat la Chicago: Cel puţin 11 persoane au fost împuşcate

UPDATE ora 16.35 Numărul persoanelor rănite în urma atacului armat de la Chicago a crescut la 13

Potrivit Departamentului de Poliţie Chicago, atacul a avut loc în timpul unei petreceri care se desfăşura într-o locuinţă şi a fost declanşat de o dispută între mai multe persoane.

Cele 13 victime au vârste cuprinse între 16 şi 48 de ani, a informat Fred Waller, şeful Poliţiei din Chicago. Potrivit aceleiaşi surse, patru dintre victime, printre care şi cea în vârstă de 16 ani se află în stare critică. Toate celelalte persoane care au fost împuşcate se află în stare stabilă.

Până în acest moment niciun suspect nu a fost identificat, dar Poliţia susţine că sunt două persoane de la care ar fi putut porni disputa care a dus la acest incident. Una dintre aceste persoane a fost rănită şi va fi interogată ulterior, iar cealaltă nu a fost rănită şi a fost arestată, după ce asupra sa a fost găsită o armă.

Atacul armat a avut loc în jurul orei locale 00:35 (08:35, ora României, n.red.). Toate victimele au fost transportate la spitale din apropiere, iar poliţiştii anchetează incidentul.

Toate victimele au fost transportate la spitale din apropiere, iar poliţiştii anchetează incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici