ATAC ARMAT într-o şcoală din Brazilia. Atacatorii sunt doi adolescenţi | VIDEO

Cel puţin nouă persoane, printre care cinci copii, au fost ucişi miercuri în urma unui atac armat la o şcoală din oraşul Suzano din sud-estul Braziliei, au anunţat autorităţile locale, citate de Reuters.

454 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT într-o şcoală din Brazilia. Atacatorii sunt doi adolescenţi | VIDEO

ATAC ARMAT într-o şcoală din Brazilia. Atacatorii sunt doi adolescenţi | VIDEO

Alţi 17 copii au fost împuşcaţi în atac şi au fost transportaţi la spital.

Incidentul a avut loc la şcoala publică Raul Brasil din oraşul Suzano, situat la periferia estică a oraşului Sao Paulo.

Conform informaţiilor apărute în presa braziliană, atacatorii au fost doi adolescenţi, care au tras mai multe focuri de armă înainte să intre în şcoală. Aceştia s-au sinucis în urma atacului.

Printre persoanele decedate se numără cinci elevi, un adult şi cei doi atacatori.

 

Guvernatorul statului Sao Paulo, João Doria, a transmis prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter că victimele au fost „ucise în mod brutal”.

Atacul armat a avut loc în jurul orei locale 9.30 (14.30, ora României).

Legislaţia privind armele de foc este foarte strictă în Brazilia. Cu toate acestea, achiziţionarea ilegală a armelor nu este dificilă.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici