Atac armat într-un club din Franţa: Două persoane au murit, alte patru fiind rănite

Un bărbat devenit furios pentru că fusese dat afară dintr-un club, în oraşul francez Lille, a revenit în localul de noapte şi a deschis focul, omorând două persoane şi rănind alte patru, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică.

425 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-un club din Franţa: Două persoane au murit, alte patru fiind rănite

Atac armat într-un club din Franţa: Două persoane au murit, alte patru fiind rănite (Imagine: Medaifax Foto/AFP)

Cunoscut de poliţie, bărbatul, care se pare că a acţionat singur, încă nu a fost reţinut, fiind căutat duminică dimineaţă.

Potrivit datelor preliminare ale anchetei, bărbatul a decshis focul în jurul orei 3.00 dimineaţa în faţa clubului "Theatro", după ce fusese dat afară de un agent de pază.

Un angajat al discotecii şi un client au murit pe loc, iar alte patru persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Lille.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici