Atac cu cuţitul în Franţa. Un profesor a murit, mai multe persoane sunt rănite

Un atac cu cuţitul a avut loc vineri la Liceul Gambetta din Arras, Franţa. Un profesor a murit şi mai multe persoane sunt rănite.

1355 afișări
Imaginea articolului Atac cu cuţitul în Franţa. Un profesor a murit, mai multe persoane sunt rănite

UPDATE: Emmanuel Macron va vizita Arras în urma atacului cu cuţitul.

Deputaţii Adunării Naţionale au decis să îşi suspende lucrările în semn de solidaritate cu victimele atacului.

De asemenea, Poliţia le cere oamenilor să evite zona: "Pentru a facilita activitatea poliţiei şi din respect pentru victime, vă rugăm să nu transmiteţi informaţii, imagini sau videoclipuri false".

Toate şcolile din oraş au fost închise.

Ministrul francez de Interne,Gérald Darmanin, este aşteptat la faţa locului.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Un profesor a fost ucis şi două persoane au fost rănite de un individ înarmat cu un cuţit, vineri dimineaţă, la Liceul Gambetta din Arras.

Presupusul agresor, care ar fi strigat „Allah akbar” în acel moment, a fost arestat, conform tf1info.fr.

Ministrul de interne Gérald Darmanin a scris pe Twitter: "O operaţiune a poliţiei a avut loc la Liceul Gambetta din Arras. Agresorul a fost arestat de poliţie".

Canalul francez BFMTV a relatat că fratele atacatorului a fost, de asemenea, arestat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici