Atac cu drone în Ucraina: ruşii au lovit de două ori în acelaşi loc şi au omorât doi salvatori

Atacurile au avut loc în regiunea Hmelnîţkîi.

3343 afișări
Imaginea articolului Atac cu drone în Ucraina: ruşii au lovit de două ori în acelaşi loc şi au omorât doi salvatori

Atac cu drone în Ucraina: ruşii au lovit de două ori în acelaşi loc şi au omorât doi salvatori

Doi salvatori au murit şi trei au fost răniţi în atacul cu drone din Hmelnîţkîi, în centrul Ucrainei, a anunţat ministrul ucrainean de interne. Dronele ruseşti au lovit de două ori în acelaşi loc, a explicat ministrul ucrainean.

„Astăzi, echipa Ministerului ucrainean de Interne a pierdut doi salvatori: Vladyslav Dvorak, în vârstă de 21 de ani, şi Serhii Sevruk, în vârstă de 31 de ani. Împreună cu colegii lor din cadrul Serviciului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă al Ucrainei, ei eliminau consecinţele unui atac rusesc cu drone în regiunea Hmelnîţkîi în timpul nopţii. Apoi inamicul a atacat din nou. În mod deliberat inamicul i-a vizat pe eroii noştri neînarmaţi. Alţi trei salvatori au fost răniţi. Acum, medicii le oferă toată asistenţa necesară", a declarat luni Ihor Klymenko, potrivit CNN.

Alte atacuri au avut loc în estul Ucrainei. Cel puţin două persoane au fost rănite în timpul bombardamentelor ruseşti din regiunea Doneţk, în ultimele 24 de ore, potrivit lui Pavlo Kyrylenko, şeful administraţiei militare din regiunea Doneţk.

O persoană a fost rănită în Kurakhove şi mai multe clădiri din zonă au fost, avariate, a precizat el. O altă persoană a fost rănită şi trei case au fost avariate în Kostiantynivka, a adăugat Kyrylenko. Oraşele Vuhledar, Novoukrainka şi Bohoiavlenka au fost şi ele atacate de ruşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drone,
atac,
decese

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici