Atacatorul din Praga a mărturisit în biletul de adio că a mai ucis în trecut. Poliţia a confirmat acum că David Kozak o ucis o fetiţă de două luni şi pe tatăl acesteia

Bărbatul înarmat care a ucis 14 persoane la o universitate din Praga a mărturisit în biletul său de adio o dublă crimă anterioară, a anunţat poliţia cehă.

2971 afișări
Imaginea articolului Atacatorul din Praga a mărturisit în biletul de adio că a mai ucis în trecut. Poliţia a confirmat acum că David Kozak o ucis o fetiţă de două luni şi pe tatăl acesteia

Foto: Colaj atac Praga

Biletul găsit în locuinţa lui David Kozak conţinea o mărturisire în care acesta spune că a împuşcat mortal un bărbat şi pe fetiţa acestuia într-o pădure din apropierea oraşului, pe 15 decembrie, cu şase zile înainte de atacul de la Universitatea Charles, relatează BBC.
 
Poliţia a declarat că acesta se afla pe o listă de 4.000 de suspecţi pentru uciderea acestora.
 
Kozak şi-a ucis, de asemenea, tatăl, ridicând numărul total al victimelor sale la 17.
 
Atacul de la universitate din 21 decembrie este cel mai grav atac armat din istoria Cehiei.
 
Kozak, în vârstă de 24 de ani, student la masterat, s-a sinucis după ce a fost înconjurat de poliţişti.
 
După cum a relatat pentru prima dată ziarul Denik N, biletul a fost descoperit de poliţie în locuinţa lui Kozak la 21 decembrie - în aceeaşi zi cu atacul.
 
Acesta conţinea o mărturisire că i-a împuşcat mortal pe cei doi în pădurea Klanovice de la periferia estică a capitalei cu o săptămână înainte. Acest lucru a fost confirmat acum de ancheta balistică.
 
Potrivit presei cehe, victimele ar fi un bărbat în vârstă de 32 de ani şi o fetiţă de două luni.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici