Atacul cu cuţit de la Haga | Suspectul a fost arestat de poliţia olandeză. Ce se ştie despre bărbat

Suspectul atacului cu cuţit de la Haga, soldat cu rănirea a trei persoane pe o arteră comercială din centrul oraşului, a fost arestat de poliţia olandeză, au anunţat sâmbătă autotrităţile, potrivit site-ului agenţiei Reuters.

3132 afișări
Imaginea articolului Atacul cu cuţit de la Haga | Suspectul a fost arestat de poliţia olandeză. Ce se ştie despre bărbat

Suspectul atacului cu cuţit de la Haga a fost prins şi arestat de poliţia olandeză

Poliţia a anunţat că suspectul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, care nu avea o adresă fixă, a fost adus la o secţie de poliţie pentru a fi interogat.

Cele trei persoane rănite, două fete în vârstă de 15 ani şi un băiat de 13, au fost externate din spital vineri seară.

Nu există dovezi care să demonstreze că atacul este unul de natură teroristă, însă poliţia ia în considerare toate posibilităţile.

Incidentul s-a produs vineri seară în incinta unui magazin universal din zona Grote Markt, piaţa principală a oraşului Haga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
haga,
atac,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici