Atacuri asupra infrastructurii din Ucraina: compania feroviară foloseşte locomotive diesel

80% din trenuri circulă conform programului, în pofida atacurilor asupra infrastructurii, anunţă Căile Ferate ucrainene.

492 afișări
Imaginea articolului Atacuri asupra infrastructurii din Ucraina: compania feroviară foloseşte locomotive diesel

Atacuri asupra infrastructurii din Ucraina: compania feroviară foloseşte locomotive diesel

Reprezentanţii companiei Căile Ferate ucrainene au declarat că luni, 80% din trenurile lor continuă să circule conform programului, în ciuda valului de atacuri asupra infrastructurii, potrivit CNN.

Ei au mai anunţat că au fost scoase pe trasee locomotive diesel şi astfel aproape toate trenurile vor continua să circule.

Totuşi, unele garnituri care pleacă din capitala Kiev au înregistrat întârzieri, a precizat compania. Este vorba despre rutele care leagă capitala de Dnipro, Uzhhorod şi Kramatorsk.

Lovituri asupra infrastructurii din Ucraina s-au produs luni în întreaga ţară, inclusiv în regiunile centrale Kiev, Cherkasy şi Kirovohrad, în regiunea estică Harkov şi în regiunea sudică Zaphorojia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici