ATACURILE din Paris: Poliţia franceză a difuzat fotografia celui de-al treilea kamikaze de la Stade de France - FOTO

Poliţia franceză a difuzat duminică fotografia celui de-al treilea kamikaze de la Stade de France, făcând apel la martori pentru a ajuta la identificarea lui, relatează AFP în pagina electronică.

8346 afișări
Imaginea articolului ATACURILE din Paris: Poliţia franceză a difuzat fotografia celui de-al treilea kamikaze de la Stade de France - FOTO

ATACURILE din Paris: Poliţia franceză a difuzat fotografia celui de-al treilea kamikaze de la Stade de France (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Poliţia face apel la martori pentru a-l identifica pe "cel de-al treilea autor decedat al unuia dintre atentatele comise la 13 noiembrie la Stade de France", în Saint-Denis.

Anchetatorii anunţaseră vineri că acest kamikaze, care şi-a detonat explozibilii pe strada Jules-Rimet, în apropiere de poarta H a stadionului naţional francez, a fost înregistrat la 3 octombrie pe insula greacă Leros, în acelaşi timp cu un alt atacator sinucigaş, a cărui fotografie a fost deja difuzată de poliţie, dar care rămâne în continuare neidentificat.

Cel puţin 130 de persoane au fost ucise şi alte 350 rănite, într-o serie de atentate comise la 13 noiembrie în mai multe zone din Paris. Terorişti sinucigaşi s-au aruncat în aer în faţa arenei Stade de France din Paris, în timpul unui meci de fotbal între reprezentativele Franţei şi Germaniei. În paralel, teroriştii au deschis focul cu arme automate la restaurante şi terase din zonele Bichat, Charonne şi Bataclan, în centrul capitalei Franţei. Circa 85 de persoane au fost ucise numai în sala de concerte Bataclan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici