Aterizare spectaculoasă a celui mai mare avion de pasageri din lume, lovit de rafale de vânt puternice, pe aeroportul Heathrow | VIDEO

  • Aeronava a fost lovită de o rafală puternică de vânt.
  • Airbus 380 este cel mai mare avion de pasageri din lume.
  • Marea Britanie a fost afectată de furtuna Dennis, la doar câteva zile după furtuna Ciara.
10849 afișări
Imaginea articolului Aterizare spectaculoasă a celui mai mare avion de pasageri din lume, lovit de rafale de vânt puternice, pe aeroportul Heathrow | VIDEO

Aterizare spectaculoasă a unui Airbus 380, lovit de rafale de vânt puternice, pe aeroportul Heathrow | VIDEO

Un Airbus 380, cel mai mare avion de pasageri din lume, lovit de rafale puternice de vânt, a aterizat aproape lateral pe pista aeroportului Heathrow din Londra.

Imagini cu aterizarea spectaculoasă pe furtună a avionului Airbus 380, operat de compania Etihad, au apărut în mediul online.

Evenimentul a avut loc sâmbătă pe aeroportul Heathrow din Londra.

În imagini se poate vedea cum aeronava Airbus 380, cel mai mare model de avion de pasageri din lume, este lovită de rafale de vânt puternic. Piloţii aterizează aproape lateral pe pistă, iar apoi reuşesc să redreseze avionul.

Marea Britanie a fost afectată de furtuna Dennis, la doar câteva zile după furtuna Ciara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici