Au apărut mercenarii. Un oficial ucrainean anunţă că în conflict au apărut luptătorii sirieni şi libieni

Un politician ucrainean de rang înalt a arătat reporterilor Sky News fotografii care arată trei luptători morţi în uniforme de tip militar, cu feţele lor clar vizibile, alături de o serie de alte cadavre imposibil de distins.

59917 afișări
Imaginea articolului Au apărut mercenarii. Un oficial ucrainean anunţă că în conflict au apărut luptătorii sirieni şi libieni

Au apărut mercenarii. Un oficial ucrainean anunţă că în conflict au apărut luptătorii sirieni şi libieni

Oleksiy Danilov, secretarul pentru securitate naţională, a declarat că aceştia sunt luptători străini care au fost ucişi în regiunea Luhansk.

Un consilier al lui Danilov a declarat că luptătorii erau din Siria şi Libia.

"Sunt foarte mulţi acolo şi continuă să se adune din toată lumea", a declarat dl Danilov.

Nu a fost posibilă verificarea independentă a afirmaţiei, dar oficialii Kremlinului au anunţat anterior planuri de a recruta până la 16.000 de "voluntari" din Orientul Mijlociu pentru a se alătura războiului.

În ceea ce priveşte numărul de sirieni ucişi, Danilov a spus: "Este dificil de spus. Noi nu îi numărăm. Nu avem suficient timp pentru a-i număra... Indiferent câţi vor trimite aici, vor fi ucişi cu toţii".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici