Autorităţile chineze recunosc oficial că au deschis focul împotriva protestatarilor din Tibet

Poliţia chineză a recunoscut, joi, într-un comunicat difuzat de agenţia oficială China Nouă, că a deschis focul la începutul săptămânii şi a rănit patru protestatari într-o comunitate tibetană din provincia Sichuan.

12 afișări
Imaginea articolului Autorităţile chineze recunosc oficial că au deschis focul împotriva protestatarilor din Tibet

Autorităţile chineze recunosc oficial că au deschis focul împotriva protestatarilor din Tibet

Potrivit Reuters, "poliţia a acţionat pentru autoapărare" în comitatul Aba (provincia Sichuan).

China susţine că 13 "civili nevinovaţi" au murit în cursul protestelor antiguvernamentale care au avut loc săptămâna trecută în oraşul tibetan Lhasa, dar relatarea de joi este prima recunoaştere oficială că autorităţile au deschis focul rănind protestatarii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici