Autorităţile de la Chişinău le-au promis poliţiştilor prime şi apartamente - presă

Autorităţile comuniste de la Chişinău le-au promis apartamente poliţiştilor, relatează Jurnal de Chişinău în ediţia electronică.

15 afișări
Imaginea articolului Autorităţile de la Chişinău le-au promis poliţiştilor prime şi apartamente - presă

Autorităţile de la Chişinău le-au promis poliţiştilor prime şi apartamente - presă

"Amnistierea anunţată de preşedintele Vladimir Voronin nu poate fi aplicată din punct de vedere juridic, dar premierea forţelor de ordine da", comentează cotidianul.

Ministrul moldovean de Interne, Gheorghe Papuc, le-a promis poliţiştilor prime însumând trei salarii, dar şi apartamente.

Ministrul şi-a luat aceste angajamente în faţa regimentului "Scut", în semn de mulţumire pentru că nu au oprit persoanele car au instigat mulţimea la distrugerea sediilor Parlamentului şi preşedinţiei, în timpul protestelor din 7 aprilie, potrivit publicaţiei Timpul.

Referitor la tinerii reţinuţi, ei nu se pot bucura de libertate deoarece amnistia anunţată de Voronin nu poate fi pusă în practică, scrie publicaţia.

Ziarul de gardă informează în acest sens că mai întâi trebuie aprobată o lege de către Parlament, iar noul legislativ nu s-a constituit încă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici