Autorităţile indiene iau în calcul cinci variante de a salva 41 de bărbaţi prinşi într-un tunel

Autorităţile indiene analizează cinci noi planuri pentru salvarea muncitorilor blocaţi într-un tunel prăbuşit în Himalaya, după o săptămână de încercări.

352 afișări
Imaginea articolului Autorităţile indiene iau în calcul cinci variante de a salva 41 de bărbaţi prinşi într-un tunel

Autorităţile indiene iau în calcul cinci variante de a salva 41 de bărbaţi prinşi într-un tunel

Echipajele de salvare din India au analizat încă cinci planuri de salvare pentru cei 41 de bărbaţi prinşi în tunelul prăbuşit din Uttarakhand, scrie, duminică, Reuters.

41 de bărbaţi au rămas blocaţi în tunelul din statul Uttarakhand încă din 12 noiembrie, când tunelul, care era în construcţie, pentru o autostradă care face parte dintr-o rută de pelerinaj hindusă, a cedat în jurul orei 05:30.

Autorităţile au transmis că sunt în siguranţă şi sunt alimentaţi cu apă, mâncare şi medicamente printr-o conductă.

Echipajele de salvare iau în considerare mai multe alternative de a-i salva, inclusiv un tunel perpendicular cu două rute şi introducerea unei ţevi cu diametru de 15 centimetri, potrivit unui document guvernamental.

Tunelul de 4,5 km face parte din autostrada Char Dham şi valorează 1,5 miliarde de dolari.

Este construit pentru conectarea a patru locuri de pelerinaj hinduse prin intermediul a 890 de kilometri de drumuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici