Autorităţile ruse revizuiesc bilanţul victimelor accidentului de la Smolensk

Autorităţile ruse au revizuit duminică bilanţul catastrofei aeriene din Smolensk, în care a murit preşedintele polonez Lech Kaczynski, la 96 de morţi.

20 afișări
Imaginea articolului Autorităţile ruse revizuiesc bilanţul victimelor accidentului de la Smolensk

Autorităţile ruse revizuiesc bilanţul victimelor accidentului de la Smolensk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lista victimelor publicată pe site-ul ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă numără 96 de persoane duminică - 88 de pasageri şi opt membri ai echipajului. Sâmbătă, aceasta număra 97 de persoane.

Potrivit agenţiei Interfax, care citează echipele de salvare, o femeie care urma să meargă cu acest avion a renunţat.

Catastrofa aeriană s-a produs sâmbătă dimineaţă la Smolensk, la peste 400 de kilometri vest de Moscova. Toate persoanele aflate la bordul avionului au decedat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici