Autorităţile ucrainene anunţă capturarea unui soldat rus care ar avea legătură cu atrocităţile de la Bucea

Autorităţile ucrainene susţin că au capturat un soldat rus care ar avea legătură cu atrocităţile de la Bucea, din luna martie, potrivit CNN.

17620 afișări
Imaginea articolului Autorităţile ucrainene anunţă capturarea unui soldat rus care ar avea legătură cu atrocităţile de la Bucea

Autorităţile ucrainene anunţă capturarea unui soldat rus care ar avea legătură cu atrocităţile de la Bucea

Serviciul de securitate ucrainean susţine că un soldat rus, capturat în timpul luptelor din regiunea Herson în această lună, a fost legat de o atrocităţile comise la Bucea, lângă Kiev, în martie.

Serviciul a aunţat că soldatul capturat, împreună cu alte trupe ruseşti „a tras cu o mitralieră într-o maşină pe autostrada din apropierea satului Zdvizhivka, districtul Bucea" la începutul lunii martie.

„Şoferul a murit pe loc", mai anunţă serviciul de securitate, susţinând că grupul a îngropat corpul victimei în pădure.

Serviciul de securitate a mai spus că, ulterior, cadavrul şoferului a fost exhumat şi trimis pentru examinare medico-legală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici