Autorităţile ucrainene: Un mort în cel mai recent atac cu dronă al Rusiei

O persoană a fost ucisă după ce forţele ruseşti au lansat zeci de drone de atac asupra Ucrainei în ultimul lor atac aerian din timpul nopţii, au declarat miercuri autorităţile ucrainene.

214 afișări
Imaginea articolului Autorităţile ucrainene: Un mort în cel mai recent atac cu dronă al Rusiei

Autorităţile ucrainene: Un mort în cel mai recent atac cu dronă al Rusiei

Forţele aeriene ucrainene au declarat că 32 din cele 46 de drone de fabricaţie iraniană lansate de Rusia au fost doborâte. Cele mai multe dintre au lovit în apropierea liniei frontului, în principal în sudul regiunii Herson, notează Reuters.

Guvernatorul regiunii ucrainene Odesa a declarat că un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost ucis de resturi de la o dronă doborâtă într-o zonă rezidenţială.

Ministerul de Interne a declarat că alte patru persoane, inclusiv un copil de şase ani, au fost rănite.

Nu sunt, la această oră, alte informaţii despre victime.

Forţele aeriene au declarat că armata a doborât drone deasupra unor părţi din centrul, sudul şi vestul Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici