O mamă şi cei 4 copii ai ei, ucişi într-un apartament din Paris

O mamă şi cei 4 copii ai ei au fost ucişi într-un apartament din Paris, de Crăciun. Tatăl copiilor a fost reţinut şi este principalul suspect.

1534 afișări
Imaginea articolului O mamă şi cei 4 copii ai ei, ucişi într-un apartament din Paris

O mamă şi cei 4 copii ai ei, ucişi într-un apartament din Paris

Cele cinci cadavre au fost găsite într-un apartament din Meaux, la periferia Parisului, de Crăciun, după ceea ce autorităţile au numit o "crimă de o violenţă excepţională", conform Sky News.

Procurorul Jean-Baptiste Bladier a declarat că mama şi cele două fiice, în vârstă de 7 şi 10 ani, au fost înjunghiate de mai multe ori în noaptea de duminică spre luni. Cei doi fii ai cuplului, în vârstă de 9 luni şi 4 ani, au fost sufocaţi.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost reşinut în faţa casei tatălui său, la nord-est de capitala franceză.

Suspectul şi-a mai înjunghiat partenera o dată, a spus procurorul, când aceasta era însărcinată cu fiul lor mai mare, în 2019. Acea anchetă a fost abandonată deoarece a fost declarat instabil mintal la momentul atacului. Suspectul fusese internat într-un spital de psihiatrie în 2017 şi, de asemenea, a încercat să se sinucidă în acel an.

Autorităţile spun că au deschis o anchetă în cazul celor 5 crime, iar suspectul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a stabili următorii paşi.

Primarul din Meaux, Jean-Francois Cope, a declarat: "Bilanţul este îngrozitor. O întreagă familie a fost ucisă, înjunghiată în condiţii atroce. Este o oroare absolută”.

De asemenea, primarul Cope a făcut apel la o acţiune coordonată pentru a aborda violenţa persoanelor cu probleme psihiatrice şi pentru a proteja victimele înainte de a fi prea târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici