Autorităţile vor evacua cetăţenii francezi din Wuhan cu un avion

Cetăţenii francezi urmează să fie evacuaţi din regiunea Wuhan din China cu un avion, a informat duminică ministrul francez al Sănătăţii, Agnes Buzyn, relatează site-ul agenţiei Reuters.

741 afișări
Imaginea articolului Autorităţile vor evacua cetăţenii francezi din Wuhan cu un avion

Sursa: Profimedia Images

"Cetăţenii francezi se vor întoarce cu avionul direct în Franţa, cu acordul autorităţilor chineze. Acest lucru va avea loc la mijlocul săptămânii", a declarat Buzyn.

Persoanele care se vor întoarce vor trebui să petreacă 14 zile în carantină într-o clinică specială pentru a preveni răspândirea virusului în Franţa, a adăugat oficialul francez.

Aceasta a mai informat că din aproximativ 800 de cetăţeni francezi care locuiesc în Wuhan, Franţa se aşteaptă să repatrieze câteva sute.

"Câţiva oameni vor să se întoarcă, dar nu vor să fie într-o zonă de carantină pentru 14 zile, însă vor trebui să ia în considerare această condiţie", a mai declarat Buzyn.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici