Autorul atacului din Londra a fost identificat. Bărbatul care a înjunghiat duminică 3 persoane era un infractor cunoscut

Bărbatul care a înjunghiat duminică trei persoane în sudul Londrei şi a fost ulterior ucis de poliţişti fusese eliberat la finalul lunii trecute din închisoare, după ce executase mai puţin de jumătate dintr-o pedeapsă primită pentru infracţiuni de natură teroristă, informează BBC şi Sky News.

7401 afișări
Imaginea articolului Autorul atacului din Londra a fost identificat. Bărbatul care a înjunghiat duminică 3 persoane era un infractor cunoscut

Autorul atacului din Londra a fost identificat. Bărbatul care a înjunghiat duminică 3 persoane era un infractor cunoscut

Bărbatul, pe numele său Sudesh Amman, avea 20 de ani, provenea din Harrow, în nord-vestul Londrei şi fusese condamnat, în decembrie 2018 la trei ani şi patru luni de închisoare după ce a distribuit materiale cu caracter terorist pe internet şi a promovat acţiunile organizaţiei teroriste Stat Islamic.

Conform documentelor din dosarul în care acesta a fost condamnat în 2018, el şi-a încurajat iubita la acea vreme să îşi decapiteze propriii părinţi şi a ameninţat că va ataca mai multe persoane cu acid.

Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul ar fi fost eliberat din închisoare săptămâna trecută.

Acesta a înjunghiat trei persoane duminică la Londra. Autorităţile au informat iniţial că una dintre victime se află în stare critică, însă ulterior, surse din domeniul medical au anunţat că aceasta este acum în afara oricărui pericol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici