Aviaţia militară israeliană continuă să bombardeze poziţii ale Hamas, în Fâşia Gaza

Aviaţia militară israeliană a continuat să bombardeze, duminică, poziţii ale militanţilor Hamas din Fâşia Gaza, în timp ce un copil palestinian a fost ucis de militari israelieni în Cisiordania.

179 afișări
Imaginea articolului Aviaţia militară israeliană continuă să bombardeze poziţii ale Hamas, în Fâşia Gaza

Aviaţia militară israeliană continuă să bombardeze poziţii ale Hamas, în Fâşia Gaza (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În paralel, la Cairo continuă negocierile între diplomaţi palestinieni şi israelieni. "Şansele succesului negocierilor sunt scăzute", a declarat Ezzat al-Rishq, un oficial din cadrul mişcării Hamas.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a reiterat că negocierile nu pot avea loc "sub atacurile cu rachete" lansate din Fâşia Gaza.

Un adolescent palestinian de 17 ani a fost ucis duminică într-un raid aerian israelian care a avut loc în zona Deir al-Balah, în centrul Fâşiei Gaza. În total, opt palestinieni au murit în Fâşia Gaza de la reluarea confruntărilor după armistiţiul umanitar încheiat vineri.

În total, bilanţul celor 30 de zile de operaţiuni militare israeliene în Fâşia Gaza este de circa 2.000 de morţi.

Aproximativ 100 de rachete au fost lansate în ultimele 48 de ore din Fâşia Gaza spre Israel.

Într-un alt incident, un copil palestinian de 11 ani a fost ucis de armata israeliană în tabăra de refugiaţi Al-Fawar, în apropiere de Hebron (Cisiordania).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici