Avioane militare ruse au interceptat aeronave din SUA şi Norvegia, deasupra Mării Barents

  • Rusia anunţă că a trimis avioane de vânătoare pentru interceptarea unor aeronave din Statele Unite şi Norvegia
  • Avioane militare ruse de tip MIG-31 au interceptat un avion american R-8A Poseidon şi un avion norvegian R-3C Orion, deasupra Mării Barents
  • Incidentul intervine în contextul tensiunilor dintre NATO şi Rusia din cauza crizei militare din Ucraina
1273 afișări
Imaginea articolului Avioane militare ruse au interceptat aeronave din SUA şi Norvegia, deasupra Mării Barents

Forţele Aeriene ruse au trimis, luni, avioane de vânătoare pentru a intercepta aeronave militare din Statele Unite şi Norvegia, deasupra Mării Barents, anunţă Ministerul rus al Apărării.

"Avioane de vânătoare MIG-31 au fost trimise pentru escortarea unei aeronave americane de patrulare de tip R-8A Poseidon şi a unui avion R-3C Orion, aparţinând Norvegiei", a anunţat Centrul rus pentru Apărarea Naţională, din cadrul Ministerului Apărării de la Moscova, citat de agenţia RIA-Novosti.

Avioanele militare din Statele Unite şi Norvegia au revenit spre baze.

Incidentul intervine în contextul tensiunilor dintre NATO şi Rusia din cauza crizei militare din sud-estul Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici